Cumpar auto

Cumpar auto

Te-ai saturat de bataia de cap cu vanzarea auto pe caile obisnuite (anunt in ziare, pe internet, mers saptamanal la targ)?

Cumpar auto toate tipurile (orice marca, orice model, inclusiv gama de LUX) fabricatie dupa 2005 cu acte si plata pe loc. Oferim si pretindem maxima seriozitate. Cotatie de pret imediata auto, plata pe loc auto. Iti oferim cele mai bune preturi de pe piata pentru auto.
Firma noastra intelege ca fiecare auto rulat este unic, fiecare din noi in momentul in care isi vinde auto, este atasat emotional de aceasta si tendinta de a trece cateodata peste unele defecte este foarte normala.
Cu toate acestea, preturile oferite de catre echipa de achizitii a companiei noastre din Bucuresti sunt preturi reale, ce reflecta adevarata stare a auto. Inspectia efectuata de catre echipa noastra acopera starea generala a auto, aceasta fiind verificata in detaliu.

Conditii cumparare masini in Bucuresti

Cumpar auto

Sunati la 0733 850 800 sau trimiteti detalii complete si poze pe email autoturisme_romania@yahoo.com pentru o cotatie de pret. Conditii cumparare masini in Bucuresti:

  • inmatriculate (nu cumparam auto neinmatriculate, Bulgaria, Anglia sau taxiuri);
  • cumparam autoturisme in Bucuresti doar de la proprietari si firme .

Etapele tranzactiei auto

Primesti banii cash

Pasii pentru a vinde masina in Bucuresti:

  • Ne contactezi la : 0733 850 800
  • Ne deplasam la tine in Bucuresti si iti facem o evaluare GRATUITA a masinii
  • Batem palma si intocmim GRATUIT actele de vanzare in Bucuresti
  • Primesti banii cash in Bucuresti sau prin transfer bancar.

Recomandari

Au fost multumiti de serviciilor noastre

Vrei sa-ti vinzi masina rapid?

Contact: 0733 850 800