Cumpar Autoturisme

Cumpar Autoturisme

Conditii cumparare autoturisme: inmatriculate (nu cumparam auto neinmatriculate, Bulgaria, Anglia sau taxiuri); cumparam autoturisme doar de la proprietari persoane fizice si firme.

Cumpar autoturisme toate tipurile (inclusiv gama de lux) fabricatie dupa 2004 cu acte si plata pe loc. Oferim si pretindem maxima seriozitate. Cotatie de pret imediata, plata pe loc. Iti oferim cele mai bune preturi de pe piata pentru autoturismul tau.
Firma noastra intelege ca fiecare autoturism rulat este unic. Fiecare din noi, in momentul in care isi vinde masina, este atasat emotional de aceasta si tendinta de a trece cateodata peste unele defecte este foarte normala.
Cu toate acestea, preturile oferite de catre echipa de achizitii a companiei noastre sunt preturi reale si reflecta adevarata stare a autoturismului tau. Inspectia efectuata de catre echipa noastra acopera starea generala a autoturismului, masina fiind verificata in detaliu.

BMW – Cumpar autoturisme BMW (inclusiv gama de lux) fabricatie dupa 2004 cu acte si plata pe loc. Oferim si pretindem maxima seriozitate. Cotatie de pret imediata, plata pe loc.


 AUDI – Cumpar autoturisme AUDI (inclusiv gama de lux) fabricatie dupa 2004 cu acte si plata pe loc. Oferim si pretindem maxima seriozitate. Cotatie de pret imediata, plata pe loc.


 MERCEDES – Cumpar autoturisme MERCEDES (inclusiv gama de lux) fabricatie dupa 2004 cu acte si plata pe loc. Oferim si pretindem maxima seriozitate. Cotatie de pret imediata, plata pe loc.


 VOLKSWAGEN – Cumpar autoturisme VOLKSWAGEN (inclusiv gama de lux) fabricatie dupa 2004 cu acte si plata pe loc. Oferim si pretindem maxima seriozitate. Cotatie de pret imediata, plata pe loc.


FORD – Cumpar autoturisme FORD (inclusiv gama de lux) fabricatie dupa 2004 cu acte si plata pe loc. Oferim si pretindem maxima seriozitate. Cotatie de pret imediata, plata pe loc.


ASTON MARTIN – Cumpar autoturisme ASTON MARTIN fabricatie dupa 2004 cu acte si plata pe loc. Oferim si pretindem maxima seriozitate. Cotatie de pret imediata, plata pe loc.


PORSCHE – Cumpar autoturisme PORSCHE fabricatie dupa 2004 cu acte si plata pe loc. Oferim si pretindem maxima seriozitate. Cotatie de pret imediata, plata pe loc.


OPEL – Cumpar autoturisme OPEL (inclusiv gama de lux) fabricatie dupa 2004 cu acte si plata pe loc. Oferim si pretindem maxima seriozitate. Cotatie de pret imediata, plata pe loc.


PEUGEOT – Cumpar autoturisme PEUGEOT (inclusiv gama de lux) fabricatie dupa 2004 cu acte si plata pe loc. Oferim si pretindem maxima seriozitate. Cotatie de pret imediata, plata pe loc.


CHRYSLER – Cumpar autoturisme CHRYSLER fabricatie dupa 2004 cu acte si plata pe loc. Oferim si pretindem maxima seriozitate. Cotatie de pret imediata, plata pe loc.


CHEVROLET – Cumpar autoturisme CHEVROLET (inclusiv gama de lux) fabricatie dupa 2004 cu acte si plata pe loc. Oferim si pretindem maxima seriozitate. Cotatie de pret imediata, plata pe loc.


CITROEN – Cumpar autoturisme CITROEN (inclusiv gama de lux) fabricatie dupa 2004 cu acte si plata pe loc. Oferim si pretindem maxima seriozitate. Cotatie de pret imediata, plata pe loc.

Conditii cumparare masini in Bucuresti

Cumpar auto

Sunati la 0733 850 800 sau trimiteti detalii complete si poze pe email autoturisme_romania@yahoo.com pentru o cotatie de pret. Conditii cumparare masini in Bucuresti:

  • inmatriculate (nu cumparam auto neinmatriculate, Bulgaria, Anglia sau taxiuri);
  • cumparam autoturisme doar de la proprietari persoane fizice si firme.

Etapele tranzactiei auto

Primesti banii cash

Pasii pentru a vinde masina in Bucuresti:

  • Ne contactezi la : 0733 850 800
  • Ne deplasam la tine in Bucuresti si iti facem o evaluare GRATUITA a masinii
  • Batem palma si intocmim GRATUIT actele de vanzare in Bucuresti
  • Primesti banii cash pe loc sau prin transfer bancar.

Recomandari

Au fost multumiti de serviciilor noastre

Vrei sa-ti vinzi masina rapid?

Contact: 0733 850 800